• Afbeelding 1
MENU

Het draait om de beste kandidaat voor uw organisatie

De kracht van een bedrijf bestaat uit haar mensen

Recruitment en career coaching gaat over mensen. CLS Services verbindt hierin op een persoonlijke wijze de juiste kandidaten met de juiste baan. Maar dat vinden wij niet voldoende. In dit proces staan de belangen van onze klant voorop en wordt de service van onze dienstverlening gemonitord. Kwaliteit in het werk moet onder alle omstandigheden gewaarborgd blijven. Niet alleen van onze mensen, maar ook van het management van CLS Services wordt verwacht dat zij kunnen voldoen aan de hoge eisen die klanten stellen, maar ook dat alle betrokkenen zich kunnen blijven ontwikkelen.

Door onze jarenlange ervaring met opdrachtgevers, uit het hele spectrum van bedrijven en instellingen, hebben wij specialistische kennis opgebouwd binnen het domein Chemistry en Life Sciences. Wij werken als team en niet als solisten. Wij delen ideeën, kennis en kunde met elkaar om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen. Dit met als doel dat onze klanten gaan profiteren van de vakkennis van onze medewerkers.

Alleen door werkelijk de behoefte en uitdagingen van onze kandidaten en opdrachtgevers te begrijpen, kunnen we mensen en organisaties helpen met het bereiken van blijvend goed resultaat.

Veel bedrijven zijn zich nu meer bewust van het belang van coaching. Een coach is een professional die iemand uitdagingen, nieuwe ideeën en het vertrouwen brengt om deze ideeën uit te gaan voeren. Coaches dagen mensen uit om anders te denken.

Heeft u een medewerker die niet helemaal goed uit de verf komt, en/of denkt u dat er meer in zit? Dan kan een coaching traject, een training of een combinatie van beide, een goede oplossing zijn. CLS begeleidt specialisten in persoonlijke ontwikkeltrajecten binnen hun functie. Maar ook biedt zij tools gericht op het stimuleren van effectiviteit binnen een team. Het krachtige instrument Team Profiler® van Profile Dynamics® geeft managers inzicht in de verhoudingen binnen een team en de beweegredenen van individuele medewerkers. Zo kunt u waardevolle krachten voor uw organisatie behouden.

Werk en samenleving zijn verweven met elkaar en deze verbondenheid is niet te verbreken. Om deze reden besteden wij veel aandacht aan het herkenbaar maken van onze procedures en voorwaarden, kennis en wervingsmethoden. CLS Services heeft een goed onderhouden online database met beschikbare kandidaten die door intelligente zoektechnologie een maximale kans geven op het juiste resultaat.

In Nederland biedt CLS Services diverse specialisaties in Chemistry en Life Sciences op het gebied van:

  • Farmacie
  • Life Sciences & Technologie
  • Biotechnologie
  • Biomedische wetenschappen
  • Biologie
  • Moleculaire Wetenschappen
  • Levensmiddelentechnologie
  • (bio-)Farmaceutische wetenschappen
  • Chemische Technologie
  • Scheikunde