Voor wie graag grenzen verlegt

Uitdagend. Veeleisend. Stimulerend. Relevant. Dat is werken in chemie en life sciences. De juiste omgeving voor inhoudelijk gemotiveerde en ambitieuze professionals die graag complexe vraagstukken aanpakken en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Ben jij zo'n professional?

Heb je een opleiding en/of werkervaring die relevant is voor de chemie en life sciences sector? Dan helpt CLS Services je graag verder in je loopbaan.

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment, executive search en detachering van functioneel specialisten en managers op HBO, academisch of PhD. niveau. Onze opdrachtgevers zijn actief in de agro, milieu en omgeving, voeding, biotechnologie, (bio)farmacie en chemie in Nederland. Wij vervullen vaste en tijdelijke rollen in onder meer R&D, toezicht & handhaving, process engineering, QA/QC, supply chain, marketing en sales.

Onze opdrachtgevers zijn doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde mensen en daarom hebben we steeds weer nieuwe vacatures in de aanbieding. Wil je eerst meer weten over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat hier je gegevens achter. We nemen dan snel contact met je op.