Bemiddelen of detacheren? Het draait om de match

Voor ons werkt recruitment in twee richtingen: de opdrachtgever krijgt de juiste kandidaat en de kandidaat krijgt de juiste opdrachtgever. Beide partijen moeten tevreden zijn, want alleen dan kun je spreken van een match.

Daarom gaan wij niet over een nacht ijs. We kiezen voor een intensieve voorbereiding en pas wanneer wij denken dat er een reële kans van slagen is, introduceren wij je bij de opdrachtgever. We nemen de tijd en energie van zowel de kandidaat als de opdrachtgever uiterst serieus. De match moet als het ware in de lucht hangen.

En als beide partijen ook overtuigd zijn, gaan we over tot de formele afhandeling. Dat kan betekenen dat je (op tijdelijke of vaste basis) in dienst treedt bij de opdrachtgever. In het geval van een projectmatige vacature of interim project, is detachering vaak gewenst. Dan treed je in dienst bij CLS Services en krijg je van ons een aanbod met daarin uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder ook pensioenopbouw. Voor zowel bemiddeling als detachering geldt dat wij zorgen voor coaching en begeleiding gedurende het hele traject.