Hoe werken wij?

De eerste stap is - uiteraard - een inventarisatie van de behoefte van de organisatie. Een intake gesprek met de vacaturehouder is daarvoor, in onze ogen, de beste aanpak. We bespreken welke vakinhoudelijke expertise en persoonlijke vaardigheden nodig zijn voor de te vervullen rol. Uit deze inventarisatie destilleren we, samen met u, het profiel van de optimale kandidaat.

Vervolgens gaan wij aan de slag met het zoeken naar en selecteren van kandidaten. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen databestand (ongeveer 7.000 kandidaten) en ons directe netwerk, maar ook van commerciële databases en direct search-methoden. Uit deze eerste selectie zoeken we naar die kandidaten die op vakinhoudelijk en persoonlijk niveau aansluiten bij uw wensen en eisen. Samen kiezen we de meest geschikte kandidaten en nodigen hen uit voor een kennismaking.

Als de match daar is en beide partijen instemmen met een overeenkomst (in welke vorm dan ook) volgt de contractuele afhandeling. Gaat het om een indiensttreding, dan voert de opdrachtgever een arbeidsvoorwaardengesprek met de kandidaat, waarna de administratieve afronding door uw organisatie wordt uitgevoerd. Gaat het om een tijdelijke oplossing in de vorm van detachering, dan neemt CLS Services het werkgeverschap op zich. We streven ernaar om onze arbeidsvoorwaarden zoveel mogelijk te laten aansluiten bij die van de opdrachtgever.

Betrouwbare partner

CLS Services is een solide en betrouwbare partner. Wij werken daarom met een garantieregeling, mocht de match in de praktijk toch niet naar wens uitpakken. Wij hebben ons aangesloten bij de NBBU brancheorganisatie en volgen wij de NBBU-cao. Wij beschikken over het SNA keurmerk en zijn gecertificeerd conform NEN 4400-1.