• Home
  • Opdrachtgevers

Experts in chemie en life sciences nodig?
CLS Services kent ze

De chemie en life sciences sector is sterk inhoudelijk gedreven. Partijen die werkzaam zijn in dit veld, moeten doorlopend hun kennisniveau niet alleen op peil houden, maar actief uitbreiden, verleggen en verdiepen. Innovatie is in deze sector geen keuze, maar een voorwaarde.

Dat vraagt om enthousiaste mensen die verstand van (inhoudelijke) zaken combineren met een creatieve en oplossingsgerichte manier van werken. Mensen voor wie complexe uitdagingen een stimulans zijn. Mensen die nieuwsgierig blijven en hun motivatie halen uit het verleggen van grenzen.

Bij CLS Services kennen we die mensen. Wij zijn sinds 2005 de specialist in recruitment, executive search en detachering voor de chemie en life sciences sector. Onze kandidaten zijn management- of functioneel specialisten die opereren op BSc., MSc. of PhD. niveau in de sectoren agri-food, milieu en omgeving, biotech, (bio)farma of chemie. Wij vervullen vaste en tijdelijke rollen in onder meer R&D, toezicht & handhaving, process engineering, QA/QC, supply chain, marketing en sales. Dat kan zijn in de vorm van een unieke opdracht, maar in toenemende mate zien we dat opdrachtgevers ons vragen om op te treden als 'preferred supplier' voor recruitment en/of detachering. Of dat we zelfs het gehele HR proces in specifieke domeinen verzorgen.

Zonder maatwerk wordt het niks

Uiteindelijk draait het succes van een organisatie om de mensen die werken. En waar het om mensen gaat, moet je maatwerk leveren. Daarom komen we graag langs om meer te horen over de wensen en behoeften van uw organisatie, zodat we onze dienstverlening daarop kunnen afstemmen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meld uw vacature aan, wij nemen dan contact met u op.