Agri vacatures bij grote bedrijven

Persoonlijke aandacht
De beste werkomstandigheden
Uitgebreide kennis over het werkveld

De leukste food en agri vacatures vind je met de hulp van CLS Services. Wij beschikken over een ruim aanbod met vacatures voor functies bij grote nationale en internationale bedrijven in de chemie- en life science-sector. Wanneer je graag met je handen werkt, zijn er altijd wel vacatures in de agrifood sector die bij je passen. Ontdek ons veelzijdige aanbod en vind een baan die bij je past!

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures!

De meest diverse food en agri vacatures

Nederland behoort tot de grootste landen in de agri- en foodsector en is qua kennis en innovatie wereldwijd een grote speler. Daarom staan er voldoende food en agri vacatures open in Nederland. Deze agrifood vacatures zijn erg divers. Je kunt in de voedingsmiddelenindustrie, zoals Unilever, of land- of tuinbouw aan de slag, maar ook een varkens-, rundvee- of pluimveehouderij is een geschikte werkgever. Een goed voorbeeld van een professioneel bedrijf waar wij vacatures voor open hebben staan, is Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson. Het belangrijkste is dat je graag met dieren of planten werkt, omdat het vaak werk in de buitenlucht is. In deze sector is elke dag bovendien anders, en dat maakt waarom food en agri vacatures enorm populair zijn.

Wij begeleiden jou zo goed mogelijk

Doordat de agrisector een grote rol speelt in ons land, worden er ook vaak innovaties gedaan in dit land. Wanneer jij dé geschikte kandidaat bent voor een van de agrifood vacatures op onze website, word je daarom ook uitgebreid gecoacht en begeleid. Zo ben je op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op de markt. Wij zorgen ervoor dat je probleemloos door het inwerktraject rolt.

Creëer jouw eigen profiel

Voor de food en agri vacatures op onze website zijn wij op zoek naar mensen van een hbo-, academisch of PhD-niveau en een enorme interesse in de agrifood business. Wij bieden vacatures aan, zoals voor een functie als toxicoloog of levensmiddelentechnoloog. Heb je interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan direct een profiel aan en bekijk ons vacatureaanbod.

  • Hits: 2082