CMC-vacatures

Persoonlijke aandacht
De beste werkomstandigheden
Uitgebreide kennis over het werkveld

Ben jij op zoek naar CMC-vacatures bij vooraanstaande bedrijven? Dan helpt CLS Services jou verder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het recruiten en detacheren van mensen in de chemie- en life sciences-sector en weten precies wat jij nodig hebt om te solliciteren. Dit komt mede doordat we allemaal jarenlange werkervaring hebben in deze sectoren. Ben jij in het bezit van een hbo-diploma of heb je een academische studie afgerond? Dan dragen we je graag een aantal CMC-vacatures voor en helpen we je zo goed mogelijk met de voorbereiding op jouw sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures!

CMC-vacatures bij gerenommeerde bedrijven

Heb jij je gespecialiseerd of heb je ervaring in CMC (Chemistry, Manufacturing en Controls) en wil je deze specialisatie graag toepassen in jouw werk? Dan kunnen wij jou helpen met het zoeken naar CMC-vacatures. CMC is belangrijk om een farmaceutisch of biologisch fabricageproces op de juiste manier te vervaardigen. Door middel van diverse testen, wordt ervoor gezorgd dat een product veilig, effectief en consistent is. Vind jij dit interessant? Schroom dan niet om te solliciteren naar een functie die aan jouw wensen voldoet. Naast CMC-vacatures, vind je bij ons ook vacatures als Research Analist of andere vacatures in life sciences.

Kom met ons in contact en wij helpen jou aan een geschikte baan

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het solliciteren naar functies die jou interessant lijken? Kom dan met ons in contact! Bekijk ons gehele aanbod CMC-vacatures of vacatures in de biotechnologie in Nederland en stuur jouw cv naar ons. Wij kunnen je vervolgens verder helpen door te onderzoeken welke vacatures bij jouw profiel aansluiten. Tevens bieden we coaching aan, zodat jij goed door de sollicitatieprocedure komt.

  • Hits: 1088