• Nieuwe-wensen

    Recruitment in de foodindustrie

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Met onze recruitment in de foodindustrie helpen we zowel werkgever als werknemer met het vinden van de juiste match in de voedingsindustrie. In de snel evoluerende voedingsindustrie sta je als professional of bedrijf voor de uitdaging om niet alleen bij te blijven met de laatste trends en innovaties, maar ook om te voldoen aan de toenemende vraag naar gespecialiseerd personeel. Bij CLS Services uit Wageningen begrijpen we dat het vinden van de juiste match tussen werkgevers en werknemers belangrijk is voor het succes binnen deze dynamische sector. Of je nu op zoek bent naar je volgende carrièrestap of de ideale kandidaat voor jouw organisatie, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Bent u opzoek naar de perfecte match in de foodindustrie?

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Wilt u een vacature aanmelden in de foodindustrie?

Ondersteuning voor werkgevers in de foodindustrie

De voedingsindustrie is meer dan ooit afhankelijk van innovatie, kwaliteitscontrole en efficiëntie om te voldoen aan de verwachtingen van consumenten en regelgevende instanties. Wij begrijpen het belang van het vinden van gekwalificeerde werkkrachten die niet alleen over de benodigde technische vaardigheden en kennis beschikken, maar die ook een passie voor de voedingssector delen. Wij helpen jouw bedrijf in de zoektocht naar deze essentiële teamleden en zorgen voor een soepele integratie van nieuw talent in jouw organisatie. Ons doel is om jou te ondersteunen bij het bouwen van een solide basis voor toekomstig succes.

Begeleiding voor kandidaten in de voedingssector

Sta je aan het begin van je carrière of ben je klaar voor de volgende stap binnen de voedingsindustrie? Als specialist in recruitment staan we klaar om jou te begeleiden op je pad naar succes in de foodindustrie. We helpen je bij het vinden van de baan die perfect bij jouw vaardigheden, ambities en passies past. Van het voorbereiden van je cv en sollicitatiebrieven tot persoonlijke coaching voor sollicitatiegesprekken, wij staan je bij elke stap bij. Werken in de voedingssector betekent bijdragen aan de ontwikkeling, productie en distributie van voedselproducten, waarbij kennis van voedselveiligheid, productontwikkeling en supply chain management onmisbaar zijn. Met een breed scala aan vacatures, helpen wij jou de perfecte rol te vinden waarin je kunt groeien. Zo kun je aan de slag gaan als:

  • QA Advisor Food
  • Technician Chromatografie
  • Technician Microbiologie

Deze vacatures vereisen verschillende diploma’s. Ben jij in het bezit van een MBO, BSc./HBO, MSc/WO of PhD? Dan vinden wij zeker een job voor jou. Of je nu voltijds of als interim binnen de voedingssector aan de slag wilt, wij staan voor je klaar.

Zet nu de stap naar een bedrijf met expertise

Ben je klaar om jouw carrière of bedrijf naar een hoger niveau te tillen binnen de voedingsindustrie? Ons detacheringsbureau is jouw partner in deze reis. Met onze gespecialiseerde kennis en uitgebreide netwerk binnen de voedingssector, zijn we uitstekend gepositioneerd om jou te verbinden met de kansen die jouw ambities waarmaken. Of je nu op zoek bent naar talent dat jouw bedrijf vooruithelpt of de carrièrestap die jouw professionele leven verrijkt, wij zijn hier om die brug te bouwen als specialist in recruitment in de foodindustrie.