• opdracht-gever-ervaringen

    Vacature productontwikkelaar food

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Wanneer je een vacature gaat vervullen als Productontwikkelaar Food, ben je vaak breed betrokken bij verschillende afdelingen van een levensmiddelenbedrijf. Van het experimenteren van een productsamenstelling tot het aanpassen van verpakkingen; het zijn allemaal werkzaamheden die komen kijken bij deze interessante baan. Lijkt dit je interessant en ben je op zoek naar een passende vacature voor Productontwikkelaar Food? Dan is CLS Services je graag van dienst. Wij kennen de chemie- en life sciences-sector als geen ander en zijn daarom dé partner op het gebied van recruitment en detachering.

Bent u opzoek naar productontwikkelaar food vacatures?

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Detachering na een match bij een vacature voor onder meer Productontwikkelaar Food

Nadat we een geschikte vacature voor je hebben gevonden en we tot een match zijn gekomen, is er sprake van detachering of indiensttreding bij een bedrijf. Wanneer er sprake is van detachering, ben je in dienst bij CLS Services en profiteer je van evenzo goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort ook professionele ontwikkeling door middel van coaching, workshops en trainingen. Kortom; een succesvolle loopbaan start je bij CLS Services!

Andere interessante vacatures

Naast een vacature voor Productontwikkelaar Food kan het natuurlijk zo zijn dat je met jouw kennis en vaardigheden ook in aanmerking komt voor andere interessante vacatures. Voorbeelden hiervan zijn onder andere QA vacatures en laboratorium vacatures. Ons team is zelf werkzaam geweest in de chemie- en life sciences-sector en kan je daarom voorzien van professioneel advies. Heb je interesse in een vacature voor Productontwikkelaar Food of ben je benieuwd welke vacatures wij jou adviseren? Meld je aan, stuur jouw cv en wij nemen snel contact met je op. Heb je vragen? Bel dan naar +31 (0)88 - 22 77 555.