Vacatures in de chemie

Persoonlijke aandacht
De beste werkomstandigheden
Uitgebreide kennis over het werkveld

Ben jij zoekende naar vacatures in de chemie en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is CLS Services de partner die jij zoekt. Wij houden ons namelijk al jarenlang bezig met recruitment in de chemie en ons team bemiddelt tussen ambitieuze werkzoekenden en diverse bedrijven in chemie en life sciences.

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures!

De vereisten voor onze interessante vacatures in de chemie

Uiteraard zijn er een paar vereisten om in aanmerking te komen voor de vacatures in de chemie. Zo heb je een hbo-, academisch of PhD-niveau nodig. Beschik jij hierover? Dan voorzien we je graag van professioneel advies, waardoor je in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken op het gebied van vacatures in de chemie. Wij staan dan ook bekend om onze vakkundige en persoonlijke begeleiding met betrekking tot recruitment in de chemie.

Wij helpen jou met recruitment in de chemie

Er zijn in Nederland veel uiteenlopende vacatures in de chemie en vacatures in life sciences, waardoor het lastig kan zijn om erachter te komen welke vacature het beste bij jouw ervaring en/of kwaliteiten past. Ons team heeft zelf een achtergrond in de chemiesector en recruitment in de chemie en heeft daarom veel kennis en ervaring in huis om jou aan dé perfecte vacature te koppelen. Zijn we in samenwerking met jou, nadat jij hebt gereageerd op een of meerdere vacatures in de analytische chemie, tot een succesvolle match gekomen? Dan is er sprake van indiensttreding bij het bedrijf of detachering. In beide gevallen kun je rekenen op de beste arbeidsvoorwaarden.

Ga voor coaching na succesvolle recruitment in de chemie

Naast recruitment binnen de chemie en andere sectoren, behoort personal coaching ook tot onze services om jou optimaal te kunnen laten presteren. Hierbij is ons doel om jou je vaardigheden en kwaliteiten verder te laten ontwikkelen. Bekijk onze openstaande vacatures in de chemie en stuur jouw cv.

  • Hits: 2409