• opdracht-gever-ervaringen

    Vacatures chemie

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Heb je behoefte aan iemand die je helpt bij het vinden van passende vacatures in de chemie? Dan staan wij van CLS Services voor je klaar. Al jaren hebben wij ervaring met recruitment in de chemie en bemiddelt ons team tussen ambitieuze werkzoekenden, die beschikken over een hbo-, academisch of PhD-niveau, en diverse bedrijven in chemie en life sciences. Ons team voorziet je van professioneel advies, waardoor je in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken op het gebied van vacatures in de chemie. Wij staan dan ook bekend om onze vakkundige en persoonlijke begeleiding.

Bent u opzoek naar chemie vacatures?

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Wij helpen jou met het vinden van inspirerende vacatures in de chemie

Er zijn veel uiteenlopende vacatures in de chemie en life sciences, waardoor het lastig kan zijn om erachter te komen welke vacature het beste bij jouw ervaring en/of kwaliteiten past. Ons team heeft zelf een achtergrond in chemie en heeft daarom veel kennis en ervaring om tot een succesvolle match te komen door middel van gericht recruitment. Zijn we in samenwerking met jou, nadat jij hebt gereageerd op een of meerdere chemie vacatures, tot een succesvolle match gekomen? Dan is er sprake van indiensttreding bij het bedrijf of detachering. In beide gevallen kun je rekenen op de beste arbeidsvoorwaarden.

Coaching na succesvolle recruitment in de chemie

Naast recruitment binnen de chemie en andere sectoren behoort personal coaching ook tot onze services om jou optimaal te kunnen laten presteren. Hierbij is ons doel om jou je vaardigheden en kwaliteiten verder te laten ontwikkelen. Bekijk onze openstaande vacatures in de chemie en stuur jouw cv. Heb je vragen? Bel dan naar +31 (0)88 - 22 77 555. Onze vakkundige medewerkers voorzien je graag van de benodigde informatie over onze recruitment binnen de chemiesector en helpen je zo snel mogelijk.