• opdracht-gever-ervaringen

    Recruitment in de chemie

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Wij staan bij CLS Services uit Wageningen bekend om onze recruitment binnen de chemie. Zo zijn wij gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van hooggekwalificeerde specialisten binnen de chemie en life sciences sectoren. Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen talentvolle professionals en toonaangevende bedrijven. Met een diepgaand begrip van zowel de technische vereisten als de culturele aspecten van de chemische industrie, staan wij klaar om bedrijven en kandidaten te ondersteunen in hun zoektocht naar succes.

Bent u op zoek naar de perfecte match in de chemie?

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Wilt u een vacature aanmelden in de chemie?

Met onze recruitment in chemie zijn wij een brug tussen werkzoekenden en werkgevers

Onze diensten op het gebied van recruitment in de chemie zijn ontworpen om zowel werkzoekenden als werkgevers in deze dynamische sector te ondersteunen. Met een diepgaande kennis van de markt en een uitgebreid netwerk binnen de chemie, faciliteren wij de perfecte match tussen getalenteerde professionals en toonaangevende organisaties. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de directe behoeften van beide partijen, maar ook om bij te dragen aan langdurig succes en groei.

Voor werkgevers

Voor werkgevers bieden wij onze expertise aan in het vinden van gekwalificeerde kandidaten die naadloos aansluiten bij de technische vereisten en de bedrijfscultuur van je organisatie. We begrijpen dat elke rol binnen je bedrijf uniek is, en onze aanpak weerspiegelt dit. Door een grondige screening en selectieproces zorgen we ervoor dat de kandidaten niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook over de potentie om op lange termijn waarde toe te voegen aan je team. Als je dus als opdrachtgever op zoek bent naar een nieuwe werkkracht, helpen we je graag bij deze zoektocht. Meld je openstaande vacature eenvoudig bij ons aan!

Voor werkzoekenden

Professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de chemie, bieden wij toegang tot exclusieve vacatures die niet breed op de markt beschikbaar zijn. Of je nu interesse hebt in een vaste positie of openstaat voor interimwerk binnen de chemie, ons team werkt nauw met je samen om je carrièredoelen te realiseren. Zo kun je aan de slag als:

  • Sample and laboratory coördinator
  • Sustainability Lead
  • Technician Microbiologie
  • R&D Engineer
  • Teamleider Productie

Als je wilt werken in de chemische industrie dien je te beschikken over een sterke basis in wetenschappelijke principes, waaronder chemie, natuurkunde, en biologie, en ook veiligheidsbewustzijn en precisie in het hanteren van chemische stoffen en laboratoriumapparatuur. Daarnaast is het essentieel dat je goede probleemoplossende vaardigheden hebt en in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Relevante diploma's voor een carrière in de chemie omvatten een Bachelor of Science in Chemie, Biochemie, Chemische Technologie of een gerelateerd veld, en hogere diploma's zoals een Master of Science of PhD voor gespecialiseerde of onderzoeksgerichte rollen. We begeleiden je door het gehele sollicitatieproces, van het optimaliseren van je cv tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, zodat je de best mogelijke kans hebt om je droomjob te bemachtigen. Onze diepgaande kennis van de chemische sector stelt ons in staat om niet alleen de juiste functie te vinden, maar ook een omgeving waar je kunt floreren. Meld je vandaag nog aan als kandidaat.

Laat ons job en werknemer recruitment en detachering met elkaar verbinden

Of je nu een ambitieuze professional bent die zijn carrière in de chemie naar een hoger niveau wil tillen, of een werkgever op zoek naar dat ene unieke talent dat het verschil kan maken, wij staan als detacheringsbureau klaar om je te ondersteunen. Onze toewijding aan zowel kandidaten als bedrijven zorgt ervoor dat we niet alleen voldoen aan de huidige verwachtingen, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen en kansen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst in de chemische sector. Laat ons je verder helpen!