• opdracht-gevers-introductie

    Vacatures farmaceutische industrie

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Ben jij op zoek naar interessante vacatures in de farmaceutische industrie? Dan zorgen wij graag voor een succesvolle match! Wij beschikken altijd over de laatste updates op het gebied van vacatures in de farmaceutische industrie bij grote bedrijven met passie voor innovatie. Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van geneesmiddelen en beschik jij over een hbo-, academisch of PhD-niveau? Ontdek dan snel wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van recruitment en detachering.

Bent u opzoek naar farmaceutische industrie vacatures?

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Vind diverse vacatures in de farmaceutische industrie via ons uitgebreide netwerk

Wij hebben een breed netwerk in de chemie en life sciences sector en alle overige sectoren die hieraan gerelateerd zijn. Aangezien wij in gesprek gaan met de opdrachtgevers, weten wij precies welke vakinhoudelijke expertise en persoonlijke vaardigheden nodig zijn voor het vervullen van openstaande vacatures in onder andere de farmaceutische industrie. Op deze manier weten we precies of jouw kennis en vaardigheden aansluiten op de vacature, zodat de kans op een succesvolle match groot is. Naast een breed netwerk, heeft ons team een achtergrond in deze en gerelateerde branches, van functies bij Janssen (Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson) tot laboratorium banen bij Unilver. Met onze kennis en ervaring ben je verzekerd van passende vacatures in de farmaceutische industrie waar je op kunt reageren.

Bekijk onze vacatures en vind de perfecte baan in de farmaceutische industrie

Chemie en life sciences zijn branches die altijd in beweging zijn, waardoor vacatures in hoog tempo komen en gaan. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer je een interessante vacature voorbij ziet komen. Wij helpen je graag zodat je goed kan inspelen op interessante vacatures en geen kansen mist. Maak snel je aanmelding compleet en stuur jouw cv. Heb je vragen? Wanneer je belt naar +31 (0)88 - 22 77 555, geven wij je graag alle benodigde informatie.