• opdracht-gever-ervaringen

    Recruitment voor een interim-laborant

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Bij CLS Services uit Wageningen zijn we gespecialiseerd in recruitment van een interim-laborant. We verbinden werkgevers en werknemers met de perfecte interim-functie. We begrijpen dat in de snel veranderende wereld van wetenschap en technologie, de vraag naar gekwalificeerde interim-laboranten essentieel is voor het succes van laboratoria en onderzoeksinstellingen. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking van je team of een uitdagende interim-positie in het lab, wij zijn jouw partner in de recruitment van een interim-laborant.

Bent u op zoek naar de perfecte match?

Persoonlijke aandacht

Uitgebreide kennis over het werkveld

De beste werkomstandigheden

Bent u opzoek naar interim-laborant medewerkers?

Onze recruitment is de beste keuze voor werkgevers op zoek naar een interim-laborant

Voor bedrijven die de uitdaging hebben om gekwalificeerde interim-laboranten te vinden, bieden we een naadloze oplossing. Ons proces begint met een grondige inventarisatie van de behoeften van jouw organisatie, gevolgd door een diepgaand intakegesprek met de vacaturehouder. Dit stelt ons in staat om samen het profiel van de optimale kandidaat te definiëren, afgestemd op de specifieke vakinhoudelijke expertise en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn. Dankzij ons uitgebreide databestand van ongeveer 7.000 kandidaten, gecombineerd met ons directe netwerk en de inzet van commerciële databases en direct search-methoden, kunnen we de perfecte match maken tussen bedrijven en interim-laboranten.

Start jouw carrière als laborant met onze hulp

Als je geïnteresseerd bent in een interim-positie als laborant, dan bieden wij jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan in deze dynamische rol. Werken als laborant houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van experimenten, het analyseren van monsters, het documenteren van resultaten en het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek. Vereisten voor deze functie omvatten meestal een relevant diploma in een wetenschappelijk veld, zoals chemie, biologie, of biochemie, naast vaardigheden zoals aandacht voor detail, analytisch vermogen en teamwork. CLS Services biedt interim-kansen binnen diverse sectoren, waaronder:

Wij gaan samen met jou op zoek naar een match en staan je bij gedurende het hele sollicitatieproces. Van het opmaken van je cv tot de effectieve indiensttreding, wij staan je bij. Dankzij onze ervaring in recruitment binnen de chemie en andere sectoren, zijn wij hét perfecte bedrijf om je verder te helpen.

Start je toekomt hier

We zetten ons in met onze recruitment in om de carrières van getalenteerde laboranten te bevorderen en tegelijkertijd bedrijven te voorzien van de interim-expertise die ze nodig hebben. Of je nu een werkgever bent op zoek naar een gekwalificeerde laborant, of een professional die klaar is om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen met een interim-positie, wij zijn hier om je te ondersteunen. Laat ons detacheringsbureau de brug slaan tussen jouw behoeften en de ideale kandidaat of positie. Registreer je vandaag nog en wij gaan met jou op zoek naar de perfecte functie!