Vacatures in life sciences

Persoonlijke aandacht
De beste werkomstandigheden
Uitgebreide kennis over het werkveld

Voor het vinden van vacatures op het gebied van life sciences moet je bij CLS Services zijn. Wij zijn een expert op het gebied van recruitment en detachering in deze sectoren. Wij creëren al jarenlang perfecte matches tussen kandidaten en opdrachtgevers. Recruitment is bovendien niet het enige dat bij ons centraal staat. Na het vinden van een passende match zorgen wij ook voor de juiste coaching, zodat je alles uit je carrière haalt.

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures!

Een uitgebreide keuze uit vacatures in life sciences

De sector life sciences is veelomvattend en bestaat dan ook uit veel verschillende categorieën met allerlei vacatures. Bij vacatures in life sciences staat kennisontwikkeling en het doen van onderzoek met als doel de gezondheid van mensen, dieren en platen centraal. Deze sector is dan ook altijd in beweging, wat uiteraard veel uitdagingen biedt. Vacatures die wij onder andere aanbieden in life sciences zijn als volgt:

Bovenstaande vacatures zijn slechts een greep uit de beschikbare vacatures op het gebied van life sciences. Ben je benieuwd naar welke vacature het beste bij jou past? Of heb je een bepaalde vacature op het oog? Dan gaan wij graag met je in gesprek om hier dieper op in te gaan. Hierbij is het van belang dat je beschikt over een hbo-, academisch of PhD-niveau.

Coaching om jouw carrière een boost te geven

Na het bekijken van verschillende vacatures in life sciences en de totstandkoming van een succesvolle match bieden wij je graag personal coaching aan. Het doel van onze coaching is om jouw vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en waar nodig bij te sturen. Heb je interesse in een van onze vacatures? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier en stuur jouw cv. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  • Hits: 8071